Tarieven

Portret 1 uur: 65 euro

Je krijgt 6 foto’s van hoge kwaliteit en je krijgt deze foto’s ook als kleiner bestand met logo voor gebruik op social media.

Dit pakket is ideaal voor een eenmalig moment. Het kan worden aangepast als je bijvoorbeeld elke maand een foto van je zwangere buik wilt laten maken zodat je het verloop van je zwangerschap kan vastleggen. Hiervoor zal in overleg een prijs afgesproken worden.

Portret 1,5 uur: 95 euro

Je krijgt 9 foto’s van hoge kwaliteit en deze foto’s krijg je ook als kleiner bestand met logo voor gebruik op social media.

Dit pakket is ook geschikt als je met meerdere personen (gezin/partner/familie) op de foto wilt.

*Bij een portretpakket kan je ook tegen een meerprijs visagie bijboeken.

Huisdieren: 70 euro

Voor katten kom ik met mijn draagbare studio bij je thuis zodat jouw kat zich het meest op zijn gemak voelt. Honden zijn welkom in mijn studio. De tijd die nodig is voor het maken van de foto’s is afhankelijk van het dier. Maar je bent verzekerd van 4 foto’s van hoge kwaliteit. Je krijgt deze foto’s ook als kleiner bestand met logo voor gebruik op social media.

Heb je meerdere huisdieren die je graag op de foto wilt, dan geldt een meerprijs van 35 euro per dier.

Newborn: 140 euro

Deze reportage zal over het algemeen plaatsvinden binnen 1-2 weken na de geboorte. Met mijn draagbare studio kom ik bij jullie thuis zodat moeder en kind fijn thuis kunnen blijven. De foto’s worden met daglicht gemaakt zodat flitslicht jullie kindje niet van streek zal maken. De foto’s zullen om het voeden heen gemaakt worden zodat het dagelijks ritme van jullie dochter of zoon niet verstoord zal worden. Bij de foto’s wordt op een pure en natuurlijke manier gebruik gemaakt van verschillende accessoires (mutsje, haarbandje, dekentje, ed). Een foto van jullie samen met jullie kindje behoort ook tot de mogelijkheden. Gemiddeld zal ik tussen de 1,5 en 2,5 uur bij jullie zijn. Jullie krijgen 10 foto’s van hoge kwaliteit en deze foto’s krijgen jullie ook als kleiner bestand met logo voor gebruik op social media.

*Voor alle pakketten geldt dat je extra foto’s kan uitkiezen tegen een meerprijs van 10 euro per foto.

*Indien gewenst kan ik ook de afdrukken door een vaklab verzorgen.

*Voor overige wensen of verzoeken en op maat gemaakte offertes voor bedrijven kan je contact met mij opnemen.

*Buiten de regio kunnen reiskosten van toepassing zijn.

ALGEMENE VOORWAARDEN